Как да резервираме

Online резервиране:

1.Регистрирайте се в сайта, като попълните пълни и верни данни - потребителско име, парола, вашето име, фамилия, ел. поща и телефон за връзка. Задължително е името и фамилията да са изписани на кирилица.

 

2.Притежавате дебитна/кредитна карта.

 

3.Логвате се в сайта с потребителското си име и парола и отивате на "Резервации".

 

4.Избирате желания от вас час и следвате инструкциите.

 

5. Избирате метода на плащане - с карта.

 

6.При заплащане:

  • отваря се платежна страница , където въвеждате данните на вашата карта
  • Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация. При успешна трансакция, на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате

 

 7.При успешно плащане системата генерира билет, който следва вие да разпечатате. С този билет и с лична  карта  вие ще удостоверите самоличността си пред служителите на корта.

 

8.Резервирането на билет следва да се извърши на името на играещ потребител. Достъп до игрището се предоставя единствено, ако лицето направило резервацията се легитимира по определения ред. При неспазване на това изискване достъпа се отказва и сумата, платена за резервацията не подлежи на възстановяване.

 

9.Лицето, направило резервация носи отговорност за нанесени щети на спортното съоръжение по време на игра.

 

10.Времевият диапазон, в който можете да извършите плащане за заявена резервация е ограничен - 5 минути. В случай, че системата не отчете транзакция в този период, то резервацията се отменя автоматично.

 

11.Резервации се извършват само за следващите 7 дни, като с всеки изминал ден възможния седемдневен период за резервиране се актуализира.  Aко желаете фактура, моля отбележете това на предвиденото за целта място. Фактурата ще бъде издадена в тридневен срок от резервирането и можете да я получите от счетоводството на дружеството.

 

12.Клиентът, след представяне на билета на служителя, отговарящ за тенис корта, е длъжен да пази своя отрязък до напускане на игрището.

 

13.При възпрепятстване ползването на игрището (например ремонт) или в случай на бедствия и аварии, билетът може да бъде презаверен за друга дата и час, като за всеки конкретен случай клиентът трябва да се обърне към администрацията на фирмата.

 

14.При неявяване на клиент на игрището в съответния час сумата заплатена за резервацията не се връща.